Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V oblasti hrudníku příroda na Georgině Chapman opravdu nešetřila, a dvacetiletá Britka se tak může pochlubit ňadry extrémní velikosti, s jakou nepočítají ani výrobci podprsenek. Gigantická nálož jí ale způsobuje zdravotní komplikace a znemožňuje jí chodit do zaměstnání.

Pokud ženu s obřími ňadry neláká svět erotického průmyslu, její uplatnění je značně omezené. Georgina s sebou totiž vláčí zátěž dosahující deseti kilogramů, což se nepříznivě podepisuje na její páteři. Mimořádně obdařená žena trpí nesnesitelnými bolestmi zad a šíje, čímž si vysloužila pracovní neschopenku.

Vnadná Georgina by ráda chodila do práce, ale její parametry jí to neumožňují. V britském Yorku jí však vyměřili dávky, které týdně dosahují v přepočtu devíti tisíc korun, takže není bez prostředků. Spokojená ale také není, tvrdí, že jí podpora nestačí, protože jen speciální podprsenka ušitá na míru ji vyjde na 3500 korun.

Mimořádně vyvinutá žena by se ráda své zátěže zbavila operací hrazenou státním fondem, ale lékaři její žádosti nevyhověli. Její ňadra podle nich nejsou tak velká, že by ji ohrožovala na životě, takže si zákrok musí zaplatit z vlastní kapsy.

„Prsa jsou pro mě prokletím. Neustále jsem v agónii. Kde mám vzít na operaci, když nemůžu dělat žádnou práci?“ trápí se Georgina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám