Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2003 a moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (39) se v létě nenudí. Pokud ji tipujete na plážové povalování v exotické destinaci, jste daleko od pravdy. Vzhledem k tomu, že její manžel je úspěšný jachtař, tráví celá rodina léto v bezprostřední blízkosti vody. Letos je jejich základnou jihočeské Lipno nad Vltavou. Zatímco David trénuje, Lucie se synkem vyráží na výlety po okolí. Na Lipně bydlí celá rodina v obytném autě, což je veliké dobrodružství hlavně pro malého Davídka.

„David byl naposledy doma v Plzni někdy začátkem června. Protože chci, aby byla rodina pohromadě, trávíme tu se synkem také většinu léta. Pro mě to ale rozhodně není za trest, spíše za odměnu. Lipno je pro aktivní trávení času jako dělané," vysvětluje Lucie, která je ráda stále v pohybu.

Když je David na vodě a trénuje, vyráží se synkem na cyklovýlety po blízkém okolí nebo provozují různé vodní aktivity. „Často vyplouvám s Davídkem na veslici, nebo na paddleboardu. Když má manžel čas, sveze nás na plachetnici," upřesňuje krásná Lucie.

Malého Davídka do jezdění na lodi ještě příliš nezasvěcují. „Když bude Davídek chtít, začnu ho s jachtingem seznamovat za rok dva. Dříve to nemá smysl, je ještě malý,” dodal manžel modelky David Křížek, několikanásobný mistr České republiky v jachtingu. „K vodě má ale synek blízko. Lodě a jachting ho obklopují už od mala. Jsem zvědavá, jestli se potatí,” uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám