Hlavní obsah
Článek

Mirka Čejková patřila před lety k našim nejpopulárnějším televizním moderátorkám. Zejména s Pavlem Zunou tvořila ve večerní hlavní zpravodajské relaci divácky oblíbenou dvojici. Po peripetiích v soukromém životě se však Čejková stáhla z veřejného života a ve společnosti ji vídáme opravdu jen sporadicky. Momentálně se věnuje především koučingu a moderování různých akcí.

Společně s Daliborem Jandou podporuje protonovou léčbu rakoviny prostaty, což byl také důvod, proč se po delší době objevila na veřejnosti.

"Jen v Česku onemocní rakovinou prostaty 9000 mužů ročně. Prostřednictvím nadace jsme vydali knihu, kde americký doktor popisuje metody léčby a jak se k nim dostat. Teď přijel do Prahy, a tak jsme zorganizovali jeho setkání s pacienty," vysvětlila důvod akce. "Mnoho způsobů léčby je rizikových ohledně inkontinence a impotence, zatímco tahle je při včasném zahájení úspěšná na 97 procent," řekla Super.cz.

"Muži mají z rakoviny prostaty strach, je to citlivé téma, o kterém si těžko popovídají v hospodě. Většina z těch, co zemřou, se bála jít i na preventivní prohlídku. A jen málokdo je ochotný veřejně podpořit právě tohle téma. Proto jsem byla ráda, že to už několikrát udělal Dalibor Janda, jehož kamarád absolvoval léčbu," dodala.

Poté Mirka fotografům zapózovala i s brýlemi a moc jí to slušelo. Zařadili byste sympatickou moderátorku do klubu padesátnic?

Sluší to Mirce Čejkové s brýlemi, nebo bez nich?
Jednoznačně s brýlemi
29,7 %
Bez brýlí jí to sekne víc
70,3 %
Celkem hlasovalo 9864 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám