Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Genny Ciatti už je skoro rok zamilovaná do přítele Patrika Mitáše, který kdysi hrál profesionálně fotbal, ale kvůli zranění už je jen jeho rekreačním koníčkem. Genny prozradila, že je velmi šťastná a je ráda, že nemá partnera z branže.

"Jsem velmi zamilovaná. Jsme spolu už deset měsíců, uvidíme, jak nám to bude klapat. Je o půl roku starší, není z branže, to já oceňuju, máme klasickou domácnost.  Celé dny toho mám pracovně hodně, tak jsem ráda, že večer se můžeme doma bavit o něčem jiném," řekla Super.cz Genny.

Zpěvačka v poslední době hodně pracuje na svém zevnějšku. Před pár dny si nechala vytetovat obočí, sundala rovnátka a nechala si udělat umělé řasy. Co bude dál? "Pustila jsem se do malých experimentů. Rozhodla jsem se nechat si vytetovat obočí a za měsíc se chystám na tetování na ruku. Bude malé, hodně osobní, nebude to moc vidět a bude mít takový význam, abych toho za pár let nelitovala," řekla Super.cz Genny na párty muzikálu Děti ráje, kde si opět zahraje jednu z hlavních rolí.

Zkrášlování prý není kvůli příteli. "Kvůli němu to není, on mě chce mít přirozenou. Nejraději by byl, abych se nelíčila, neměla umělé řasy... Zkrátka nic," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám