Hlavní obsah
Článek

Jedním z posledních odtajněných účastníků nadcházející řady StarDance byla Jitka Schneiderová (51). Ta si právě zvyká na fyzicky náročné tréninky a dřinu. „Už to začíná bolet. Tělo si pomalu zvyká na zátěž. Ale nestěžuju si, právě naopak, moc mě to baví,” svěřila se nám se svými tanečními začátky jedna z nejobsazovanějších českých hereček.

Jako tanečního partnera jí přidělili čtyřnásobného tanečního mistra v latinskoamerických tancích Marka Dědíka (40). „Je to skvělej kluk. Jsem šťastná, že mi ho vybrali, určitě věděli, že si budeme rozumět. Je to pořádnej chlap,” tetelí se herečka.

Do začátku zkoušek neměla Schneiderová se společenským tancem prakticky žádné zkušenosti, na rozdíl třeba od Kateřiny Cajthamlové, pro kterou je tanec velkým koníčkem. „Od dětství jsem se hýbala, ale nebylo to nic profesionálního. Nejnáročnější je naučit se techniku, dělat správně kroky,” říká Jitka, která uměla jen valčík.

Mimochodem, v páté řadě bojoval o vítězství i její bývalý partner, herec David Švehlík, se kterým má Schneiderová dceru Sofii Annu. Jitka se s ní i účastnila přímých přenosů a sledovala Švehlíka v akci. „Říkal mi, ať do toho jdu, že mě to bude bavit. A drží mi palce,” s úsměvem dodává Jitka Schneiderová.

Reklama

Další články

Načítám