Hlavní obsah
Článek

Česká televize začne vysílat nový sitkom Rudyho má každý rád. S novináři se proto v rámci propagace seriálu sešli jeho hlavní představitelé Jitka Schneiderová (51) a Saša Rašilov (51), kteří po patnácti letech od natočení dnes už kultovního snímku Samotáři hrají opět partnery, v tomto případě již manžele.

Hlavní postava seriálu Rudy je milující otec, ohleduplný manžel a vytížený sportovní redaktor splácející hypotéku na svůj dům. S manželkou Dášou, vzornou matkou a ženou v domácnosti, vychovávají tři děti. Jenže do ideálního stavu mají daleko. Seriál si vzal za úkol podat veselý a srdečný pohled na každodenní pokusy o zachování šťastného manželství, výchovu dětí a přežití psychologické války s vlastní rodinou.

Ze strany novinářů vzešla otázka, jestli se rodinný seriál nějak podobá jejich skutečným životům a jestli oni mají recept na šťastné manželství. Tento dotaz rozesmál nejen všechny přítomné, ale vykouzlil úsměv na rtech i oběma (rozvedeným) hercům. „Na tuhle otázku si dovolím neodpovědět,” nechala se slyšet se zvonivým smíchem v hlase Jitka. „Bez komentáře,” uvedl už o něco vážnější Saša, který se loni rozvedl s matkou svých dvou dcer Vandou Hybnerovou.

Příliš mnoho paralel Rašilov se svou seriálovou postavou nenachází. „Já jsem si nikdy nezažil mít dítě na druhou, tedy dvojčata, a nevyzkoušel jsem si, co je to za vyrvál, když je malé dítě zdvojené a přišlo mi to docela zábavné,” vzpomíná na natáčení se sedmnáctiměsíčními dvojčaty-chlapečky herec, který mezi novináře nedorazil zrovna pozitivně naladěný a působil značně unaveně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám