Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fanoušci, kteří vyrazili na koncerty Rity Ory do Los Angeles, zajisté nelitovali investice do vstupenek. Zpěvačka totiž na jevišti předvedla mnohem více než jen svůj hlas.

Repertoár popových hvězd je často snadno zaměnitelný, a interpretky se tak musí hodně snažit, aby se odlišily od konkurence. Nejjednodušším způsobem, jak toho dosáhnout, jsou lascivnosti. Na této vlně už kromě Miley Cyrus (31) či Nicki Minaj (41) jede i Rita Ora (33).

Britská zpěvačka s kořeny v bývalé Jugoslávii neponechala v Los Angeles nic náhodě a na vystoupení se vystrojila jako eskortní společnice. Rita udělala maximum pro to, aby vypadala lascivně, a oblékla si průsvitný top, pod nímž byly velmi zřetelně vidět její bradavky skryté nálepkami ve tvaru hvězd.

Ňadry chtěla odvážná zpěvačka nejspíš vzdát hold americké vlajce, ale těžko říct, co zamýšlela spodkem. Rita se totiž během koncertu posadila na barovou stoličku a ukázala, co skrývá pod minisukní. Fanouškům tak poskytla výhled na kožené mikro šortky se zipem, jimiž halila své nejintimnější partie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám