Hlavní obsah
Článek

Když jsme se potkali s Marianem Vojtkem (51) naposledy, vedl chlapácké řeči, protože se nedávno vrátil z pánské jízdy po Chorvatsku. "Byl jsem v Umagu s kamarády. Už mě přestalo bavit ležet jen na zahradě u bazénu. Mám tam jen sousedy a žádné holky," vysvětlil krásně opálený Vojtko.

"Takže jsme si s kluky řekli, že vyrazíme na lov. A musím říct, že proběhl úspěšně. Když místní holky viděly pět chlapů, úžasných a namakaných, jako jsme my, tak se vždycky nějaká Chorvatka našla. Máme to zásadně tak, že nám nesmějí rozumět, aby se s námi nechtěly družit ještě víc. To už nám potom nevyhovuje," dodal Marian, který se tak vrátil do Česka stále nezadaný.

Marian má dost veliký fanklub a spoustu dalších obdivovatelek získal i během uplynulé sezóny v muzikálu Fantom opery, který se od 11. září bude v pražské GoJa Music hall opět uvádět. Nestačí mu snad, že musí jezdit lovit krásky do zahraničí?

"Chtěl jsem zkusit něco orientálního, což už Balkán trochu je. Hlavně mě strašně baví, skoro až vzrušuje, jejich jazyk. I to dobývání je tam jednodušší. Je tam hezky, je tam moře, slaná voda. Ta těla k sobě líp jdou, myslím. My aspoň byli spokojení," uzavřel, ale přes všechny silácké řeči se většinu večera věnoval své muzikálové kolegyni Kamile Nývltové (34), která je po rozchodu s tanečníkem Tomášem Smičkou pořád nezadaná a pěkně se k němu tulila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám