Hlavní obsah
Článek

Vyvrcholení největší modelingové soutěže se blíží a příští týden bude Španělský sál Pražského hradu hostit 24 finalistek a finalistů Schwarzkopf Elite Model Look 2015 pro Českou a Slovenskou republiku. Do této soutěže se každým rokem hlásí přes 450 000 zájemců z více než 55 zemí.

I tento rok se na prestižní přehlídce představí topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například ambasadorky projektu Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2015 Michaela Kocianová a Pavlína Němcová (52), česká vítězka světového finále EML 2015 Barbora Podzimková, české a slovenské topmodelky Zuzana Stráská, Madgaléna Langrová, Adriana Čerňanová a slovenská vítězka světového finále 2003 Denisa Dvončová.

Jedním z hudebních hostů slavnostního večera bude zpěvačka Michaela Gemrotová (38), kterou proslavila role Christine v muzikálu Fantom opery. Finálovým večerem bude tento rok provázet divadelní režisér, dramatik, herec a moderátor Jiří Havelka, držitel ceny Alfréda Radoka.

O budoucích modelkách bude rozhodovat porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedne například prezident sítě Elite Model Management Vick Mihaci či ředitel soutěže Sáša Jány.

„Těší mě obrovský zájem mladých lidí o soutěž Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR. Tento rok jsme vybírali z více než 8 000 uchazečů, které jsme viděli na castinzích, přes sociální sítě či díky scoutům a vybrali jsme 24 nových talentů. Jsem přesvědčen, že vítězky a vítězové, kteří budou vyhlášeni ve Španělském sále, budou následně úspěšně reprezentovat obě země na světovém finále,“ věří Jány.

Čestnou předsedkyní poroty 24. ročníku soutěže se stala česká topmodelka Tereza Maxová (52). „Agentura Elite s Johnem Casablancou stála na počátku mé kariéry v devadesátých letech v New Yorku. Jsem proto moc ráda, že budu mít i já, společně s ostatními ze soutěže Elite Model Look, šanci stát u zrodu kariéry nové generace skvělých modelek a modelů,“ říká Tereza.

Mezi pozvanými hosty budou například herečky Jitka Schneiderová (51), Zuzana Stivínová, topmodelka Daniela Peštová (53) a další zástupci českého a slovenského módního průmyslu a šoubyznysu. A Super.cz s předstihem přináší snímky finalistů a finalistek.

Reklama

Další články

Načítám