Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neštěstí ve hře, štěstí v lásce, říká se. Serena Williams (33) je ovšem živoucím důkazem, že lze mít úspěch na obou frontách. Jen pár hodin po jejím nedělním vítězství na turnaji WTA v Cincinnati nad Simonou Halepovou si momentálně téměř nepřekonatelná tenisová jednička vychutnávala romantickou večeři a intimní chvilky v jedné z místních restaurací se svojí dávnou láskou rapperem Drakem.

Třiatřicetiletou hráčku přistihli paparazzi, kterak se v trendy podniku Sotto v centru města oddává něžnostem s o pět let mladším kanadským rapperem, s nímž randila už v roce 2011. Drake mezitím bojoval s Chrisem Brownem o srdce Rihanny a Serena pro změnu udržovala blízký vztah se svým trenérem Patrickem Mouratoglou. Nyní ale zřejmě nadešel ten správný čas na reinkarnaci vztahu, který údajně s přestávkami trval až do roku 2012.

Očití svědci z restaurace popsali, že dvojice od sebe nemohla odtrhnout ruce ani ústa a chemie mezi nimi opravdu fungovala. A přestože Serena tvrdí, že jsou s Drakem pouze přátelé, bývají spolu viděni až podezřele často. Drake navíc mnohdy sedí na tribuně během Sereniných zápasů a nechyběl ani v hledišti při letošním Wimbledonu, který byl pro Serenu již pošesté vítězný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám