Hlavní obsah
Článek

Nová řada oblíbené reality show Výměna manželek se po prázdninové pauze opět vrací na televizní obrazovky. A hned v první díl začne pořádně zostra. Jak už jsou diváci zvyklí, proti sobě se postaví dvě naprosto odlišné domácnosti.

Trojnásobná maminka Veronika (32) nebude mít možnost trávit deset dní ve společnosti nového manžela, ale bude je prožívat s drsně vypadající lesbou Květou a čtyřmi potomky, které společně vychovávají s partnerkou Veronikou (27), jež se naopak ocitne po boku náhradního manžela Tondy.

Květa se po příchodu náhradní manželky Veroniky překvapivě neobávala její reakce na Květinu odlišnou sexuální orientaci, ale rasismu, protože je navíc Romka. „Kde máme tatínka, vy jste tatínek?“ ptala se nejprve překvapená Veronika, když poprvé uviděla Květu. „Ne, já jsem maminka,“ smála se drsně vyhlížející, ale dobrosrdečná Květa. Veronika ji záhy ujistila, že jí nevadí ani to, že je Romka.

Veronika zpočátku bude jen těžko chápat, jakou úlohu v rodině právě lesba Květa plní, nakonec si ale perfektně sednou a budou řešit i velmi intimní věci. Veronika je totiž ve vztahu s Tondou velmi nešťastná a je přesvědčená o tom, že jejich vztah nemá šanci na přežití...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám