Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Nicole Scherzinger (45) je po rozchodu s pilotem Formule 1 Lewisem Hamiltonem stále oficiálně nezadaná. To však neznamená, že někde truchlí v koutě a vyhýbá se společnosti. Nedávno bujaře oslavila narozeniny na řeckém ostrově Mykonos, kde ji fotografové načapali v důvěrných chvilkách se švýcarským fotbalistou Pajtimem Kasamim.

Rodačka z Havaje, která kdysi patřila k nejpopulárnějším členkám dívčí skupiny Pussycat Dolls, nikdy nepatřila k žádným stydlivkám, a tak není divu, že během bujarého řádění v moři ukázala i bradavku. Naposledy atraktivní zpěvačka potěšila všechny své fanoušky, když na sociální síti zveřejnila fotku, jak se opaluje nahoře bez.

Pokud bude ve svých obnažujících se aktivitách pokračovat, bude si moct vybírat z dlouhé fronty nápadníků. Už teď se nám nechce věřit, že je stále single. Její expřítel Hamilton totiž nezahálí a může se pochlubit parádním úlovkem. Ve spárech závodníka prý skončila barbadoská zpěvačka Rihanna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám