Hlavní obsah
Článek

Dům, v kterém loni zesnulá Iveta Bartošová (†48) prožila zásadní okamžiky svého života, je k mání! Vila v pražské Uhříněvsi, v níž vychovávala syna Artura Štaidla, prožila zde minimálně pět vášnivých vztahů a za jehož zdmi opakovaně bojovala se svými démony i závislostmi, dal majitel, jímž je právě Ivetin synátor, na prodej.

„Rodinný dům s kamny a hezkou zahradou poskytující naprosté soukromí a klid. Příjemná, tichá ulice v pěším dosahu kompletní občanské vybavenosti a zastávky autobusu. Přízemí domu je tvořeno propojeným prostorem obývacího pokoje s krbem a velké kuchyně s jídelním koutem, přičemž obě místnosti jsou průchozí do exteriéru, dále předsíní, technickou místností se samostatnou toaletou a garáží s přímým vstupem do domu. V patře jsou umístěny tři ložnice, koupelna a chodba s přístupem k půdnímu skladovacímu prostoru,“ píše se v inzerátu, který vyzdvihuje také plně vybavenou kvalitní kuchyni s anglickými kamny. Tu Bartošová získala v rámci nepovedeného comebacku na již zaniklé televizi Pětka.

Realitní kancelář, která v inzerátu zveřejnila i fotky z interiéru, chce za dům na pozemku o rozloze téměř 800 metrů sedm miliónů a tři sta tisíc korun.

Kdo to koupí? Může se stát, že se najde nějaký zazobaný fanatický fanoušek zesnulé pěnice, který by zde mohl udělat Ivetino muzeum. Po tom ostatně toužil i Josef Rychtář, ten ale podobnou sumu asi nikdy nedá dohromady.

„Ať to je, kdo chce, hlavně ať to má v hlavě v pořádku a není už tu nikdy takový brajgl. Vážně jsme si za ta léta užili své. Ale neříkám, že za všechno mohla paní Bartošová,“ řekla Super.cz jedna ze sousedek zpěvačky.

Reklama

Další články

Načítám