Hlavní obsah
Článek

Poslední a jedinečná příležitost zkrášlit váš domov je tady: Vsaďte na veselý barevný nábytek a bytové doplňky ve vintage stylu, který se momentálně těší obrovské oblibě široké veřejnosti, celebrit i interiérových designérů. A není divu – je nadčasový a potěší každé oko. Už jen do 31. 8. si veškeré originální kousky můžete pořídit s 50% slevou! Stačí zadat v e-shopu kód LETO50. Nechte se okouzlit…

Boho vintage chic aneb bohémské bydlení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Osobitý a jedinečný styl boho chic je žhavým trendem nejen v oblékání. Vyzkoušejte vyšperkovat interiér rafinovanými originálními kousky v hippie stylu – letí vintage polštářky, zajímavé nekonvenční vázy a odvážné kombinace stylů.

Interiér osvěží barevné židle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapomeňte na židle v jednotném stylu a dejte šanci hravým kombinacím barev, materiálů a stylů – výsledek vás zaručeně mile překvapí! Nechte se inspirovat naší nabídkou trendy vintage křesílek z Bali, industriálními stoličkami či veselými židlemi do jídelny.

Vintage bydlení ve stylu Bali

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přeneste se do exotiky rafinovanými domácími doplňky a vsaďte na jedinečné kousky vyrobené na Bali. Každý kousek je originál prodchnutý hlubokou duchovní atmosférou tohoto nádherného ostrova a svým pohodovým designem prozáří váš domov. A vychytávka navíc: co říkáte na nápad s vintage kufrem místo obvyklého kousku nábytku?

Vyřezávaná zrcadla jako na zámku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zrcadla v úchvatných vyřezávaných rámech poslouží nejen pro kontrolu účesu, ale i jako stylový doplněk v hale či dívčí ložnici. Díky těmto řezbářským skvostům se stane z každé holčičky malá princezna. Výrazné estetické prvky umocní krásu každého interiéru.

Stylové kuchyňské doplňky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vdechněte vaší kuchyni jedinečný styl a dejte jí punc vaší osobnosti! Kuchyně je místem setkávání celé rodiny a srdcem domova, do kterého se každý rád vrací. Vyberte si z pestré škály originálních a praktických doplňků, kvalitního nádobí i vintage nástěnných dekorací.

Další články

Načítám