Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do roka zvládá Iva Kubelková (46) absolvovat minimálně dvě dovolené v teple. Z té letní se právě teď vrátila. Pár hodin po příletu už sympatická moderátorka fotila kampaň pro kuchyňské spotřebiče a my jsme využili příležitosti a vyzpovídali ji z nových zážitků.

„Dovolenou jsme si moc užili. Byli jsme s dětmi pod Olympem. Strašně rádi tam jezdíme. Vzhledem k tomu, že jsou tam hory a moře, tak je tam strašně moc možností, co provádět,” říká Kubelková, která na stejné místo vyrazila už počtvrté.

Jak vypadá ideálně strávená dovolená Ivy Kubelkové? „Asi když každý den můžu dělat něco jiného. Když mám chuť, tak si poležím u bazénu, nebo si zajedu k moři, dám si dobrou rybu nebo mořské plody. Líbí se mi taky možnost vyrazit někam do hor,” říká Iva, která během poslední dovolené v Řecku vystoupala až na bájný Olymp.

Do Řecka vyrazila moderátorka společně s partnerem a svými dvěma dcerami Natálií (10) a Karolínou (6). Platí u ní taky to pravidlo, že po dovolené s dětmi musí záhy přijít další dovolená bez nich? „V našem případě to tak nebylo. Už to nebyla dovolená, kdy člověk chytal v předklonu dítě, aby někam neupadlo. Spíš jsme si to užili a měli celý týden pohodovou atmosféru,” uzavírá Iva Kubelková.

Reklama

Další články

Načítám