Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že se Rey Koranteng (49) stal potřetí otcem. Dvě minuty po druhé hodině ranní mu jeho manželka Monika (40) porodila třetí dceru Leontýnku, která po porodu vážila 2859 gramů a měřila 48 centimetrů.

Super.cz se podařilo spojit s hrdým otcem a vyzpovídat ho z jeho pocitů. Zjistili jsme, že Koranteng měl možnost být u porodu. „Každý táta, který byl přítomný u porodu, ví, že se tyto pocity těžko popisují. Je to pravdu nepřenosný zážitek, na vlastní oči sledovat, jak z ničeho vzniká život,” rozplýval se moderátor Televizních novin na Nově, který už byl u porodu své druhé dcery Sofie.

Rey do poslední chvíle netušil, jestli to do třetice bude syn, nebo opět dcera. „Manželka nejspíš tušila, ale já jsem se chtěl nechat překvapit. Nějak jsem ale věděl, že to bude holka. Kdo mě zná, tak ví, že jsem měl dokonce v záloze právě dívčí jméno,” prozrazuje Rey, který chlapeckou variantu nakonec ani nevymyslel. Koranteng nijak nesmutní, že budou ženy v jeho domácnosti ve významné přesile. „Vyslovit přání ohledně pohlaví dítěte je podle mě rouhání.”

Jméno první dcery měl za úkol zvolit otec, druhou dceru pojmenovala maminka a jméno třetího dítěte vybral znovu tatínek. „Už od narození Sofie mám v záloze jméno Leontýnka. Je to původně staré řecké jméno, které se přeneslo do českého prostředí. Mám pocit, že je to libozvučné jméno, které se bude dobře vyslovovat,” uvádí Rey.

Narození dcery bude oblíbený moderátor zapíjet s rozumem. „Máme to komplikované v tom, že moji kamarádi se vyskytují v různých částech republiky po dovolených, a tak budeme slavit asi na etapy,” říká Koranteng, který navíc bude se svou prostřední dcerou zítra slavit její narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám