Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Céline Dion (56) tvrdí, že je připravena kdykoli znova odejít z Cézarova paláce v Las Vegas a pečovat o svého manžela Reného Angelila, který bojuje s rakovinou. Posledním přáním těžce nemocného chotě je, aby mohl skonat právě v náručí své ženy, z níž učinil jednu z největších hvězd pop music.

Céline se do Cézarova paláce po několikaměsíční odmlce, během níž se starala o manžela bojujícího s rakovinou, vrátí ve čtvrtek 27. srpna. V rozhovoru pro USA Today naznačila, že se comebacku obává a že manžel už pomýšlí na smrt.

„První koncert bude křehký. Budou tam chvíle prázdnoty, smíchu, neohrabanosti, rozervanosti. Ale to je podstata návratu, jinak bych prostě jen vydala album,“ svěřila Céline.

Dion nepřestává o svého manžela pečovat a stále pohlíží do budoucnosti s nadějí. Přesto mu slíbila, že jí zemře v náručí.

„Člověku se nakonec můžou rozklepat kolena, ale když někdo, koho milujete, upadne a potřebuje pomoc, není čas na slzy. Potom samozřejmě. Ale teď ještě ne. Někdy chce, abych s ním pronikla do jiné životní situace. Tak se ptám: ‚Jsi vyděšený? Rozumím ti. Mluv o tom.‘ A René mi řekne: ‚Chci zemřít v tvé náruči.‘ Dobře, v pořádku, budu tam, zemřeš mi v náručí,“ dodala Dion v rozhovoru pro USA Today.

Céline se za Reného provdala před jednadvaceti roky a mají spolu tři děti. Čtrnáctiletého Reného Charlese a čtyřletá dvojčata Nelsona a Eddyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám