Hlavní obsah
Článek

Seká se vám počítač? Máte problémy přehrát video? Stihnete si během načítání uvařit kafe? Skoncujte s tím jednou pro vždy! Vybrali jsme dva notebooky, které vám změní život. Vynikají skvělým výkonem, jsou stylové a hlavně si na ně nemusíte brát úvěr. Jejich cena teď spadla na minimum. Buďte u toho jako první!

Lenovo G50-45: Výkonný a elegantní parťák za lidovou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud toužíte po stylovém pomocníkovi, který nikdy nezklame, nemůžete si vybrat lépe. Tento notebook vás oslní rychlým čtyřjádrovým procesorem AMD. Díky rozšířené operační paměti (4 GB RAM) pracuje rychle a spolehlivě. Grafická karta si poradí i s náročnějšími hrami, takže zábava je zaručena. Díky funkci OneKey Rescue and Recovery snadno obnovíte systém i po napadení virem. Klávesnice AccuType nabízí pohodlné psaní a minimalizuje množství překlepů. Pokud se chcete vždy skvěle bavit a přitom být mobilní, neexistuje lepší volba. Notebook je nyní dostupný za exkluzivní cenu.

Lenovo G50-70: Nadupaná mašina, která nemá konkurenci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rychlejší procesor u běžných notebooků nenajdete. Tento ultra rychlý notebook je vybaven nejmodernějším procesorem Intel Core i7 čtvrté generace. Grafická karta s 2 GB vlastní paměti rozhýbe hry i na vysoké detaily. Vynikající je také operační paměť 8 GB RAM, díky níž notebook reaguje okamžitě a bez jakékoli prodlevy. Pevný disk je vybaven SSD oddílem, takže je ještě rychlejší než klasické disky. Prostě naprostý rekordman mezi notebooky, kterému leckdy nestačí ani profesionální stroje! Vy si ho nyní můžete pořídit za neuvěřitelnou cenu.

Další články

Načítám