Hlavní obsah
Článek

Dokázala to! Monika Marešová (49), stále ještě manželka Leoše Mareše (47), se před časem rozhodla opět realizovat mimo svou rodinu a začala znovu závodit ve slalomu na lodních lyžích. Během uplynulého víkendu se stal skoro zázrak, když se krátce po návratu na lyže stala mistryní republiky v seniorské kategorii nad pětatřicet let. A to přesto, že měla zánět v koleni.

„Mám za sebou neuvěřitelný víkend. Vrátila jsem se do dob svého mládí a absolvovala mistrovství republiky ve vodním lyžování. A zážitek mám opět nezapomenutelný!" svěřila Marešová.

„Jsem strašně šťastná! Měla jsem šílené nervy. Byly jsme všechny výkonnostně úplně naprosto vyrovnané. Bylo to opravdu strašně napínavé. Bála jsem se, že to opravdu nedám, nemohla jsem jíst ani pít, klepala jsem se a říkala si, jestli to mám ve svých čtyřiceti zapotřebí. Trenér mi na startu řekl, že to prostě musím dát a tak jsem zabrala. Musela jsem si pořád dokola opakovat, že vlastně o nic nejde. Ani v tréninku se mi nepodařil takový výsledek, jako při mistráku. Bylo to opravdu vydřené a vybojované vítězství,“ řekla Super.cz Monika.

Tu na místě podporovala banda přátel v čele se sestrou a švagrem, synátoři s ní nebyli. „Druhý den přijel Kubík a řekl mi, že jsem jeho jednička. A i Leoš mi gratuloval. Lidé se ke mně chovali úžasně, nedivím se, že mi tekly slzy,“ přidala s tím, že na základě jejího úspěchu se ozvaly i některé její bývalé soupeřky, které ji chtějí příští rok o prvenství připravit.

Slovy chvály nešetřil ani její manžel, který má s Monikou, přestože spolu už dávno nežijí, neuvěřitelně dobrý vztah a jeden o druhém pějí jen chválu. „Je to fantastický úspěch. Dokázala to! Strašně po tom toužila a já jí to moc přeju,“ napsal nám Leoš Mareš v esemesce.

Reklama

Další články

Načítám