Hlavní obsah
Článek

Historie se opakuje a současný hudební fenomén One Direction nejspíš čeká stejný osud jako jeho předchůdce Take That. Kluci z nejúspěšnějšího boy bandu oznámili, že se chtějí věnovat sólovým projektům.

Když letos na jaře One Direction opustil Zayn Malik, bylo zřejmé, že je to začátek konce. Zbývající čtyři členové se sice snažili mimořádně výdělečný projekt, který okouzlil fanynky po celém světě, udržet při životě, ale záhy se ukázalo, že možnosti této kapely se již vyčerpaly.

Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Lous Tomlinson své obdivovatelky opět rozplakali, když se společně rozhodli, že si od sebe dají oddych. Místo turné k pátému společnému albu si tak kluci dají minimálně rok pauzu a budou se věnovat sólovým projektům. Jejich samostatné desky fanynky možná potěší, ale zajisté nedosáhnou takového úspěchu jako společné nahrávky.

One Direction společně vystupují od roku 2010, kdy je svedla dohromady soutěž X-Factor. Také jejich kariéra je důkazem toho, že chlapecké kapely nemají příliš dlouhé trvání. Kluci sice definitivní rozchod neoznámili, ale fanynky se obávají, že už si k sobě po odloučení nenajdou cestu.

Reklama

Další články

Načítám