Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Radek Banga, známý jako Gipsy.cz, bude na podzim řádit na tanečním parketu ve StarDance. Jeden z nejmenších českých zpěváků pilně trénuje taneční kroky, ale samozřejmě nezapomíná ani na vlastní koncerty. S manželkou Veronikou a kapelou o víkendu vyrazil koncertovat do ukrajinského města Lvov. A bál se, že se nevrátí domů!

„Není to legrace. Jedeme sice na super fesťák do Lvova, je to krásné kulturní město a jedna z největších kulturních akcí na Ukrajině, ale jedeme tam taky trošku s nervama. V Doněcku na hranicích s Ruskem jsou tvrdé boje, lidé umírají a Porošenko může kdykoli vyhlásit válečný stav,“ obával se Radek nejhoršího. A to i přesto, že Lvov je od míst největších bojů vzdálen opravdu hodně daleko.

„V tu chvíli by automaticky byla vyhlášená bezletová zóna a návrat do Čech by byl v nedohlednu. Což mi komplikuje situaci, musím se hned po koncertu vrátit a dál pilně zkoušet na StarDance,“ hroutil se Radek, který pro jistotu zvolil zpáteční let přes turecký Istanbul. Ani tam se ale vyplašený zpěvák moc netěšil.

„My jsme si to samozřejmě pojistili a s Verunkou letíme zpátky v půl třetí ráno do Istanbulu, kde bylo teď pět teroristických útoků. Takže kdyby to náhodou nevyšlo na Ukrajině, může to vyjít v Istanbulu,“ smál se ironicky Gipsy s tím, že se bude muset posilnit sklenkou alkoholu. Anebo by možná měl méně číst noviny, aby přeci jen nebyl tolik paranoidní.

Reklama

Další články

Načítám