Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když to ještě před pár týdny kvůli náhlé zdravotní indispozici krále Jana Hrušínského nevypadalo s dokončením pohádky Řachanda úplně růžově, vše nakonec dobře dopadlo. Po více než měsíční přestávce se štáb na začátku tohoto týdne postavil znovu za kamery a dotočil zbývající záběry pravé české pohádky podle scénáře Daniela Miňovského a pod režijní taktovkou Marty Ferencové. Kromě Vladimíra a Bolka Polívkových, Aleše Bílíka, Denisy Pfauserové či Jaromíra Noska se v pohádce objeví také Ester Kočičková.

Známá komička si střihne roli dvorní dámy. „Roli jsem přijala, protože jsem byla zvědavá. Uvědomila jsem si, že i přes svůj věk nejsem vůbec zvyklá pracovat s kamerou. Něco jiného je natáčet diskuzní pořad v televizi a něco jiného zase pamatovat si text a nesplést ho před kamerou,” nechala se slyšet Kočičková a jedním dechem dodala: „Líbil se mi scénář a taky mě zaujalo obsazení, chtěla jsem vidět, jak tihle lidé pracují.”

Mohlo by se zdát, že herečka a moderátorka bude nadšená z kostýmů, ale chyba lávky. „Vzpomínat budu na horko na natáčení, když jsme se potili v těžkých sametových šatech a taky na některé kolegy, kteří dokáží znovu a znovu nasadit a zopakovat třeba pětkrát šestkrát emočně vypjatou a hlasově náročnou scénu. To obdivuju,” říká Ester Kočičková.

Reklama

Další články

Načítám