Hlavní obsah
Článek

Jak hodnotí svou svatbu herečka Jennifer Aniston (55)? Jako nádherný luxus. Nemyslí tím přitom nějaké extravagantní hostiny a výzdoby či šaty, ale označuje tím prostý fakt, že si svou svatbu mohla užít jako každá jiná nevěsta – jen v kruhu rodiny a přátel bez vyrušování novináři a fotografy.

V rozhovoru pro Entertainment Tonight odmítla jakkoli komentovat to, v jakých šatech se nechala dovést ke snoubenci Justinu Therouxovi před oddávajícího. „Měli jsme ten nádherný luxus, že to byl úchvatný privátní okamžik a já budu nadále tak sobecká a neprozradím žádný detail,“ odpověděla Jennifer na premiéře filmu She‘s Funny That Way.

Anistonová se vdávala podruhé. První manželství s Bradem Pittem skončilo v roce 2005, kdy odešel za Angelinou Jolie, již si vzal za ženu loni v srpnu.

Hvězda seriálu Přátelé má tedy zkušenosti s označováním partnera slůvkem manžel. Na otázku, jak si zvyká na to, že říká Justinovi manžel, odpověděla: „Přijde mi to naprosto přirozené.“

Mezi hosty na svatbě Aniston a Therouxe byli krom jiných Emily Blunt, Lisa Kudrow, Courteney Cox, zpěvačka Sia, Howard Stern, Jimmy Kimmel a Chelsea Handler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám