Hlavní obsah
Článek

Co Čech, to muzikant, co český člověk, to jiný názor na ženskou krásu. To se dobře ukázalo při stále ještě probíhající soutěži krásy Miss léta. Zatímco v prvním semifinále, jež ochromila příroda, porota poslala do finále jistý druh dívek, v tom druhém zvítězily úplně jiné krasotinky. Mrkněte na jejich půvaby, z nichž jeden je opravdu mimořádně velký a hřmotný!

Tahla ajťácká soutěž krásy, která se celá, včetně finále, odehrává v plavkách, patří v pražském aquaparku k žádaným lákadlům. Při semifinále se tu hlavně pánové, stejně jako loni, prali o co nejlepší výhled na pěkné holky. A také byl zájem o společné focení s nimi.

„Není náhoda, že dívky jsou různorodé. V každém semifinálovém kole je hodnotí úmyslně jinak složená porota a díky tomu se na úplném konci utkají slečny různého vzhledu a proporcí. Sto lidí má sto chutí, každý si tak ve finále přijde na své," říká organizátorka Alexandra Belingerová, která převzala štafetu po Elišce Bučkové a Janě Studničkové.

Dvanáct finalistek se mezi sebou poslední srpnový víkend utká už po několikáté o vítězství na největší automobilové výstavě Prague Car Festival. Krásky ale nebudou jen soutěžit. Čekají je také dva dny pózování u sportovních a historických aut. Ty, které budou nejšikovnější, získají nejvíc hlasů od návštěvníků výstavy, což jim může u konečného rozhodování velmi výrazně pomoci.

Reklama

Další články

Načítám