Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mezi některými hudebními masochisty patrně dost populární italská zpěvačka Sushy dorazila do České republiky! Vyprsená blondýna, která by na svůj dekolt skutečně mohla mít zbrojní pas, totiž jako speciální host vystoupí na finále náchodského Muže roku. Podívejte se na její nejmocnější zbraně!

Ty evidentně nemá v hrdle, ale na místě, kde obyčejně mívají ženy ňadra. Sushy se objevila v centru Prahy v hotelu na tiskovce s falešnou Kate Middleton a působila docela mile.

Horší už je to s tím, když se snažíte vyhledat na internetu její klipy. Kdo má rád trochu utrpení, doporučujeme se její hudební tvorbě pověnovat.

A jaké klišé o svých písničkách diva říká? „Moje hudba vychází z mých pocitů. Píšu ji, abych uvolnila potlačené emoce. Když jsem naštvaná, dělám rockovou hudbu a chci bojovat, R&B, když jsem zamilovaná, dance, když si chci užít zábavu, grunge, když se utápím v depresi,“ uvádí. Zlomyslný člověk by asi řekl, že do deprese chce možná uvrhnout své fanoušky, ale tomu se snad ani nedá věřit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám