Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolegové Leoš Mareš a Patrik Hezucký jsou do sebe vzájemně zvyklí na ledasco. Ale fórek, který Leošovi Patrik připravil naposledy, se zapíše do dějin jejich soukromého archivu. Leoš si totiž bez nadsázky málem nadělal do kalhot.

Když před šestou ráno přijel Mareš do rádia, už před vchodem našel rozbité auto pomazané krví. Cesta do studia pak připomínala dům hrůzy a jindy vtipkující Leoš v sobě měl jen malou dušičku. Když tedy dorazil do studia, kde už seděl připravený Patrik, ulevilo se mu. Ale jen na chvíli.

Hezucký měl totiž na obličeji profesionálně vytvořenou otevřenou ránu, spíš masku jako z hororu, a když se k Leošovi otočil, ten se lekl tak, že sebou práskl na zem.

S nápadem na potrhlý žertík přišel právě Patrik, jenž se inspiroval seriálem Walking Dead (premiéry prequelu k tomuto původnímu seriálu, který nese název Živí mrtví: Počátek konce (Fear The Walking Dead), se diváci dočkají dnes v pondělí ve 3:00 a 22:00 na stanici AMC). Fórkem také ‚oslavil‘ start 18. sezony Ranní show na Evropě 2.

„V první chvíli jsem byl úplně mimo, nechápal jsem, co se to kolem mě děje. Když jsem narazil na Patrika, myslel jsem, že je noční můra za mnou, ale ono prdlajs. Ten blbec mě vyděsil tak, že jsem se málem strachy počůral!“ řekl Leoš, který se házel do klidu ještě dlouho poté.

Reklama

Další články

Načítám