Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herbert Chavez z Filipín se stal dalším pacientem lékařů Terryho Dubrowa a Paula Nassifa z televizního pořadu Botched, zaměřeného na kontroverzní plastické operace. Sedmatřicetiletý fanatik do Supermana už absolvoval 23 zákroků, aby se svému idolu vizuálně maximálně přiblížil. Z ordinace Dubrowa a Nassifa ovšem odcházel zklamaný.

Muž, jenž má za sebou mimo jiné úpravu nosu, liposukci nebo výplně brady a jehož záměr vypadat jako Clark Kent ještě s modrými kontaktními čočkami dosáhl alespoň ve tváři téměř dokonalosti, však tentokrát požadoval příliš. Jeho vroucným přáním byly totiž ‚svaly jako z oceli‘ v oblasti břicha, ale s implantáty měl smůlu.

Chavez si už dřív nechal vpravit do břicha a do hrudníku výplně procedurou MesoLipo, která je v USA ilegální, a muži po celém těle zanechala fleky a boule. Lékaři Filipínce varovali před možnými následky operace, o kterou je žádal, a kvůli ‚jedům‘ v jeho těle mu ji odmítli udělat.

„Tenhle Superman potřebuje jít do posilovny. Ke svalům jako z oceli se dopracuje pomocí cvičení a správným jídelníčkem,“ řekl Dubrow, načež Chavez opáčil: „Když já mám rád čokoládu.“ Neúspěšný žadatel o umělé svaly posléze neskrýval zklamání a odešel tentokrát naprázdno...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám