Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už dva roky, co náhle odešel bubeník české kultovní kapely Olympic Milan Peroutka. Na uměleckou dráhu se vydal i jeho syn. Ten se sice neposadil za bicí, ale vzal do ruky mikrofon.

My jsme s Milanem Peroutkou juniorem (25) dělali rozhovor během křtu aktuálního hitu jeho kapely Perutě Tudututu. Nemohli jsme se nezeptat právě na tatínka. „Beru to symbolicky. Kdykoli máme koncert, tak si myslím, že na nás táta dohlíží a že mě střeží."

Frontman kapely Perutě sice začínal zpěvem ve sboru, pak se ale uchýlil spíš ke hraní a známý se stal spíše jako herec díky rolím v několika českých seriálech. Rozhodně se prý nedá říct, že toužil být od dětství rockovou hvězdou po tátovi. „Když jsme šli na koncert Olympiků, tak to byla nuda, která se každý rok musí přežít. Ve svých čtrnácti letech jsem byl u dokončování 'olympickýho' cédéčka a texty jsem se naučil nazpaměť. Je ale pravda, že teď mám Olympic rád,” říká pohledný zpěvák.

Přece se ale nějak tvorbou svého otce inspiruje. „Podobně jako Olympic chci dělat melodické písničky, které mají refrény a jsou zpěvné,” dodal Milan Peroutka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám