Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Eva Perkausová (30) byla donedávna neznámou dívkou, která se ráda postavila před fotoaparát, dnes je z ní moderátorka TopStaru. A i když se ukazuje, že na tak mladou dívku zná dost mužů a že se možná ještě v její skříni skrývá strašně moc kostlivců, kariéru jí to zkazit nemůže!

Super.cz se totiž ozvala její šéfka z Primy, která za ní stoprocentně stojí. Odmítá, že by někdo za angažování Evy musel Primě zaplatit.

„S nápadem vyzkoušet ji jako moderátorku jsem přišla já. Nejprve jsem jí chtěla nabídnout VIP zprávy, ale poté, co se změnilo zadání vedení televize na směřování TopStaru, které chtělo přilákat mladší publikum a chlapy, jsem se rozhodla dát ji rovnou do velkého TopStaru,“ uvedla pro Super.cz Zuzana Brzáková, šéfka tamní bulvární redakce.

Naše zdroje dále tvrdí, že jistě jde jen o vtípek, že realita je úplně jiná a Eva se dostala do televize až po zašustění hodně papírků, podle Zuzany je to však totální nesmysl.

„O tom, kdo je jejím přítelem, jsem se dozvěděla až časem, žádné jiné oddělení než to mé, ani žádný podnikatel s tím nemá nic společného. Je to holka krev a mlíko, na kameře je nádherná a působí mile, to jsou její přednosti, ne nějaká tlačenka,“ dušuje se Brzáková s tím, že i kdyby na Evu praskly nějaké další skandály, její pozici to nijak neohrozí.

„S tím já problém nemám, mám to vyzkoušené. Na Martinu Gavriely ve VIP zprávách taky nejvíc lidí koukalo, když se provalil jeden skandál,“ dodala televizačka.

Eva Perkausová tak může být v klidu. Podle toho, co se o ní poslední dny dozvídáme (a i kdyby z toho setina byla pravda, byla by to pořádná kaňka na pověsti), má spoustu zajímavých zkušeností z minulosti. Pokud něco z toho bude potvrzené a vyleze to na povrch, evidentně ji to o práci nepřipraví…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám