Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Jsem totálně těhotná,“ překvapila fanoušky během svého středečního koncertu v Los Angeles Kelly Clarkson. Třiatřicetiletá zpěvačka už dál neudržela pocity na uzdě a radostnou novinu vyhrkla uprostřed vystoupením v rámci turné Piece by Piece ve Staples Center.

Pro historicky první vítězku soutěže American Idol a jejího manžela Brandona Blackstocka půjde o druhého potomka. Čtrnáctiměsíční dcera River se tak pomalu může těšit na sourozence. „Neplánovala jsem tohle oznámit... Ale jsem totálně těhotná,“ zaznělo z úst populární zpěvačky a proslulé bojovnice s váhou. Právě kvůli svým kilům, které se Kelly nedařilo po prvním porodu shodit, se poslední dobou dostávala do řečí. Zpěvačka tak nyní odůvodnila, proč tomu tak bylo - manželé si přáli další miminko.

„Nejsem obětí svojí váhy, což je možná jedním z důvodů, proč s tím ostatní mají takový problém. Je jen pár lidí, kteří se narodí hubení s vynikajícím metabolismem, a já to nejsem. Přála bych si mít lepší spalování. Jiní si ale zase přejí přijít do místnosti a umět si udělat přátele ze všech, co jsou uvnitř. Pokaždé chceme něco, co má někdo jiný,“ svěřila se Kelly v dubnu v jednom z rozhovorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám