Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tenhle malý puclík je někdo, kdo dnes má velmi výrazný vliv na smýšlení mladých Čechů a Slováků! Rapper, jehož tatínek je z Vietnamu, vyrůstal na Kladně a jako nejoblíbenější pohádku svého života bere krvelačný Jurský park, jako malý asi papal moc rýže. Víte, kdo to je?

Říká si Raego, je mu sedmadvacet let a na známých videoserverech jeho songy nasbíraly již přes čtyřicet miliónů zhlédnutí.

A jaký byl jako malý? „Byl jsem hrozně tiché, nenápadné, naprosto pozorující dítě, které vyrůstalo v hrozně přehnaném okolí. Všude se ozývala střelba, byly tam herny a podobné věci. Vybavuju si, jak obrovskou radost mi jako malému dělalo, když jsem si vystál frontu na videokazety. Nejradši jsem měl Jurský park nebo Strážce vesmíru,“ usmívá se sympatický mladík, jehož slova o gentlemanském chování vůči ženám, o tom, jak je mají muži zahrnovat svou pozorností a jak jim nemají být nevěrní, hltají především teenageři jedním dechem jako svaté slovo.

Mezi jeho nejnovější písničky patří například Nic nás nerozdělí s Jarkem Šimkem nebo Dokonalá, jednou z jeho dosavadních nejpopulárnějších je pak Ty a já, Jediný, co mám nebo Vodopád.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám