Hlavní obsah
Článek

Herce Filipa Tomsu jsme na televizních obrazovkách naposledy zaznamenali jako nejbližšího spolupracovníka hlavní hrdinky v podání Soni Norisové v seriálu Policie Modrava. Soňa si ho nemohla vynachválit, jak se během natáčení staral o jejího osmiletého syna.

"Staral je asi silné slovo, spíš jsme se skamarádili, byli jsme si tam, dá se říct, věkově nejbližší. Cítil jsem se jako malý kluk, a to jsem v podstatě pořád," smál se Filip, který je sám pyšným otcem tříleté dcery Rozárky.

"Jaký jsem otec, nemohu posoudit. Snažím se být co nejlepší, ale jak se mi to daří, to se ukáže až časem. Ale času spolu trávíme docela dost. Je to samozřejmě v takových vlnách, když je víc práce, tak je to složitější. Ale třeba teď přes léto, kdy jsem netočil ani nezkoušel, jsme byli skoro pořád spolu," řekl nám Tomsa.

"Nikam jsme se moc nehnali, bydlíme na venkově, tak nám nic nechybělo. Byli jsme chvíli v jižních Čechách a tak trochu jsme cestovali po naší zemi. Ještě nás čeká, to už bez dcery, trochu lezení v Alpách," prozradil.

Horolezectví je Filipův velký koníček. "I dcera už byla na dětské lezecké stěně, dokonce i na skále. Asi bude po mně, protože když vidí někde skálu, snaží se tam vylézt, a já se ji v tom snažím podpořit. Jen musím dávat pozor, abych na ni dosáhl a včas ji chytil," vyprávěl.

Dokonce sám vyzkoušel i slaňování z budov a viaduktu. "Chtěl jsem zkusit i Petřínskou rozhlednu, ale už mne někdo předběhl," svěřil s tím, že si dělal zálusk i na slezení budovy pražské Harfy, na jejíž letní scéně jsme ho viděli v komedii Z louže pod okap.

Reklama

Další články

Načítám