Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečníka Filipa Jankoviče jsme potkali, když v rámci soustředění akce Hejbejte se a zpívejte nadace cvičitelky Hanky Kynychové (56) trénoval děti z dětských domovů v tanci. "K charitativním aktivitám mne přivedla maminka, která se charitě dlouhodobě věnovala, takže jsem v tom prostředí vyrůstal," řekl Super.cz.

"Navíc mi jeden moudrý člověk řekl, že pokud je mi dopřáno, tak mám také dopřát. Rád bych dělal jednu větší charitativní akci ročně, a když za mnou přišla právě Hanka s tímto projektem, byl jsem o to raději, protože je spojená s tancem. Ty děti neměly takové štěstí jako já, který jsem vyrůstal ve velké rodině, a máme se všichni rádi. Chtěl jsem zafungovat trochu jako jejich starší brácha a dát jim něco ze sebe. A přesně to se stalo," vysvětlil Filip, který s dětmi cvičil dvě hodiny denně.

Na svých oblíbených podpatcích je ale tancovat neučil. "To ne, ale všichni se těší na podzimní finále, kde budu mít vystoupení a předvedu se v plné kráse. Tady to nešlo, protože zde byly i úplně malinké děti, to by vypadalo trochu divně. I když... Ne, to ne, já jsem fakt zvrácený," smál se Filip při představě, jak by mohla sestava na podpatcích v podání dětí vypadat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám