Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Bořek Slezáček (56) se pustil do svého kolegy z Dětí ráje Martina Dejdara (59). Naštvalo ho, že místo zkoušení si v červnu a v červenci odjel s rodinou na dovolenou a nebyl na jediné zkoušce. A ostatní prý kvůli němu musí mít nyní speciální zkoušky, aby se to "Dejdy" naučil.

"Byly řádné zkoušky měsíc a půl nebo dva a on si za ty dva měsíce nenašel čas, pak odjel na dovolenou. A když se z dovolené vrátil, tak chce, aby se ti, co jsou na dovolené, vrátili a zkoušeli. Nemyslím si, že to je OK," řekl Slezáček Blesku.

Co na to říká sám Dejdar? "Jezdil jsem na zkoušky do Brna v červnu, ale nikdy jsme se tam bohužel s panem Slezáčkem nepotkali. Podle nahlášených věcí v produkci jsem zkoušet přestal, protože jsem začal natáčet seriál Přístav a poté jsem požádal produkci, abych se s herci mohl potkat v Praze a ještě to dopilovat, než začnou hlavní zkoušky v Brně před premiérou, která je 11. září. Sám jsem sehnal i prostor," řekl Super.cz Dejdar.

"S panem Bořkem Slezáčkem jsem nikdy nemluvil a určitě ho do ničeho nenutil. Ať si klidně zůstane na dovolené. Určitě to zvládneme i bez něj," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám