Hlavní obsah
Článek

Lucie Borhyová (46) a Michal Hrdlička jsou dvojicí, která by se na maškarní ples klidně mohla přestrojit za Angeliku a Joffreyho de Peyraca. A ani by se nemuseli příliš maskovat. Moderátorka Televizních novin po druhém porodu zhubla a zkrásněla, sympatický sporťák zase skutečně kulhá.

Michal Hrdlička se totiž potýká s nepříjemným zraněním. „Spadl jsem ráno v koupelně,” vtipkoval nejdříve na pódiu na tiskovce, pořádané u příležitosti spuštění nového kanálu Nova Sport 2. Během našeho rozhovoru se ale přiznal, co se mu skutečně přihodilo. „Byl jsem si zaběhat. Na rovince jsem chtěl zrychlit, což se mi vymstilo, nebyl jsem totiž ještě zahřátej, a tak jsem si udělal něco se zadním stehenním svalem,” říká Hrdlička a jedním dechem dodává: „Nějak mně v tom louplo, slyšel jsem ránu a bylo vymalováno.”

Není to Hrdličkovo první zranění. Syn profesionálního sportovce se věnoval vrcholově fotbalu do té doby, než ho potkalo vážné zranění kolene. „Není mi asi souzené provozovat sport na vyšší úrovni. Tělesná schránka mi neslouží. „V sobotu máme s naším rodinným fotbalovým týmem mistrovský zápas, a tak mě mrzí, že zase nebudu hrát,” dodává posmutněle Michal.

Doufejme, že se Hrdlička brzy uzdraví a nenastane podobná situace jako po zranění kolene, kdy moderoval Sportovní noviny s ortézou podepřený berlemi.

Reklama

Další články

Načítám