Hlavní obsah
Článek

Bývalou Playmate Báru Mottlovou (37), která se pyšní postavou modelky, čím dál tím víc vídáme v televizních seriálech. Po Cestách domů, První republice či Cirkusu Bukowsky ji diváci uvidí také v novém seriálu Přístav.

A nebyla by to Bára Mottlová, kdyby se opět nebylo na co dívat. Herečka se v seriálu bude prezentovat jako městská dívka, pro niž je příroda nepřítel. Se svým partnerem se ale jednoho dne objeví v chatové osadě. V sexy minisukni a podpatcích tak má od první chvíle velký problém, ale všichni okolo se aspoň mohou těšit pohledem na její ukázkovou postavu.

„Je to typická městská holka, která má tu smůlu, že ji hned štípne nějaké hovado. Přijde v podpatečcích mezi místní chlapy, kteří tam hrají nohejbal, a na všechno si stěžuje, čímž budí pozornost. Zatímco jejímu příteli, kterého hraje Radim Novák, se tam líbí, ona by se nejraději otočila a odjela zpátky domů,“ prozradila o své roli Bára, která se jinak v přírodě často pohybuje.

„Jsem sice Pražák, ale z Modřan, za barákem jsme měli les a o prázdninách jsme hodně jezdívali na venkov, takže v přírodě se ráda a často pohybuju. Jako holka jsem měla pořád odřená kolena, což mám pořád, ovšem teď z divadelního jeviště, rozhodně nejsem žádná citlivka. Chatová osada a zátoka, kde se točí seriál Přístav, se mi moc líbí, mám ráda letní romantiku, posezení u táboráku, pečení buřtů a podobně. Neříkám, že bych tu musela žít, ale strávit tu pár dnů? Proč ne,“ míní herečka, jež si v létě moc dovolených neužila.

„Slíbila jsem si, že budu letos o prázdninách odpočívat, ale vůbec se mi to nedaří, mám hodně nabídek na moderování i nějaké natáčení, takže léto mám spíš pracovní. Ale nevadí mi to, naopak jsem ráda,“ uzavřela své povídání Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám