Hlavní obsah
Článek

Ač by se na první dojem mohlo zdát, že Anastacia má své nejslavnější roky dávno za sebou, není tomu tak. I když u nás už tolik neboduje, její loňské album Resurrection se dostalo do TOP 10 v mnoha zemích Evropy včetně Velké Británie a zpěvačka nepřestala ani koncertovat. V úterý například vystoupila během populárního hudebního festivalu Starlite Marbella v Madridu. Španělské fanoušky přitom neochudila o pohled na sošnou postavu v černém krajkovém body.

Majitelka charakteristického chrapláku, mezi jejíž největší hity patří Sick and Tired, Paid My Dues, I’m Outta Love či Left Outside Alone, sice již neoplývá tak skálopevným bříškem jako kdysi, ale šestačtyřicet by jí nejspíš hádal málokdo. Pouze 157 centimetrů vysoká zpěvačka tentokrát odložila brýle, které byly vždy součástí její image.

Anastacia je zároveň velkou bojovnicí za osvětu v boji proti rakovině prsu, kterou si sama prošla dvakrát. Poprvé to bylo v roce 2003, kdy podstoupila operaci a ozařování, podruhé pak o deset let později. Proto v té době absolvovala oboustrannou mastektomii stejně jako Angelina Jolie, Sharon Osbourne nebo Christina Applegate. Ta se pro ni rozhodla již v roce 2008 a stala se tak v této oblasti jednou z průkopnic mezi slavnými ženami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám