Hlavní obsah
Článek

Díky svým slavným rodičům se Vladimír Polívka v hereckém prostředí pohyboval od malička. V pubertě ho prý popadl bojkot kultury, ale když po dosažení plnoletosti zjistil, že z něj nebude profesionální sportovec, začal se herectví věnovat naplno.

Syn Bolka Polívky (74) a Chantal Poullain hraje v Národním divadle, upozornil na sebe díky filmu Místa a v pondělí se svým otcem dotočil pohádku Řachanda vyprávějící příběh o rozmazlené princezně a dvou uličnících. Jednoho z nich Vladimír hraje.

Syn slavných rodičů přijal roli hlavně proto, že se jednalo o jeho první pohádku a očekával, že zažije během natáčení legraci. K tomu také došlo, ale na druhou stranu zažil mnohá příkoří. Celé dva natáčecí dny se trápil v pětadvacetikilovém brnění v pětadvaceti stupních Celsia. „V sedm ráno na mě to monstrum našroubovali, musel jsem v něm být do čtvrté hodiny odpoledne, a hned mě vezli do Prahy, kde jsem musel stihnout představení v Národním divadle."

Těžko říct, jestli Polívka junior přijal roli v pohádce kvůli Polívkovi seniorovi, či naopak. Jisté je, že je herecký bard na svého talentovaného synka hrdý a natáčení pohádky vznikající pod režijní taktovkou Marty Ferencové si užívá. „Zaujal mě už scénář, který je hezky napsaný. A navíc tam hraje můj syn Vladimír. Paní režisérka je taky výborná, prostě zúčastnit se takového díla je radost. Určitě to bude úsměvná, profesionální, dobrá pohádka,“ míní Bolek Polívka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám