Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco na premiéru muzikálu Mamma Mia pozval před lety Pierce Brosnan (62) manželku Keely Shaye-Smith, na svůj nejnovější film No Escape vzal herec do Regal Cinemas v Los Angeles všechny své syny. Však jde také o thriller z válečného prostředí, kde kromě Brosnana vystupují v hlavních rolích dosud převážně komediální herec Owen Wilson a Lake Bell, která momentálně boduje komedií Man Up.

Kromě pózování na červeném koberci s hereckými kolegy si posléze užil právě společnost svých tří synů. Všichni do jednoho na sobě měli elegantní obleky s kravatami. Zajímavou obměnou díky saku se vzorem pepito pak mužskou sestavu oživil Brosnanův nejstarší syn Sean (31). Toho bývalý představitel agenta 007 počal během manželství s australskou herečkou Cassandrou Harris, která zemřela v roce 1991 ve věku 43 let na rakovinu vaječníků.

Svou chvilku slávy si na koberci užil nejmladší syn Paris Beckett (14). Výškově pak vyčníval osmnáctiletý Dylan Thomas, jenž celkem úspěšně rozjíždí kariéru v modelingu. Oba synové pocházejí z hercova druhého manželství s žurnalistkou Keely Shaye Smith.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám