Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že se šestadvacetiletá dcera Ozzyho Osbourna Kelly nemusí s Christinou Aguilerou (43). Ale to, co o ní prohlásila ve středu na televizní stanici E! bylo už trochu moc. V pořadu Módní policie, kde se hodnotí slavné osobnosti a jejich modely, přišla na řadu zpěvačka Aguilera v upnutých černých šatech a Kelly bezostyšně kritizovala její plnější postavu a nazvala ji "tlustou mrchou" a "děvkou".

V komentáři k fotografii zpěvačky v přiléhavých černých šatech Osbourne uvedla: "Nejspíš se jen stává tlustou mrchou, kterou se už narodila. Nevím. Je to pro mě děvka."

Zášť vůči blonďaté zpěvačce však má své opodstatnění. V době, kdy ještě Kelly vypadala úplně jinak, než nyní a měla o více než 20 kilogramů více, se s ní pro změnu nepárala Aguilera. "Nazývala mě tlustou plno zatracenejch let! Takže víš co? Jdi do háje, sama jsi tlustá!" zdůraznila Christině.

Kely Osbourne však nebyla jediná, kdo se do třicetileté popové divy navážel kvůli jejím kilogramům navíc, kterých se nezbavila od narození syna Maxe v roce 2008. Moderátorka Joan Rivers na její adresu uvedla: "Vypadá jako skandinávská sestřenice Snooki. Jsou to hezké šaty, ale je v nich pořádně nacpaná." Snooki pravým jménem Nicole Palizzi je v USA hvězda reality show vysílané na MTV Jersey Shore. Známá je svou kyprou postavou a dost odvážnými modely.

Není to však rozhodně poprvé, co si dcera rockera Ozzyho Osbourna pustila pusu na špacír. Nedávno například "Hermioně" Emmě Watson vzkázala, proč si na sebe bere záclonu. Řeč byla o šatech, které si herečka vzala na newyorskou premiéru posledního dílu série o čarodějnickém učni Harry Potter a relikvie smrti 2.

Reklama

Další články

Načítám