Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během uplynulých horkých dní nebyl Jaro Smejkal (32) vůbec v celkové pohodě. Zpěvák se díky pracovním povinnostem nemohl vzdálit na delší dobu z Prahy a velmi tím trpěl.

„Trávit tohle léto v ulicích Prahy přebíháním ze schůzek do studia je pro mě trápení,“ posteskl si zpěvák, který jistě ocení aktuální mírné ochlazení. V říjnu se totiž znovu octne ve vysokých teplotách.

„Těším se, že v říjnu odjedu na dovolenou do Dubaje. Z tohoto vedra odjedu do ještě většího vedra, ale to pak už bude jen dovolená,“ směje se zpěvák.

S interpretem hitů Never Mind, či Everlasting Love jsme si povídali na křtu videoklipu k singlu Tudututu kapely Perutě. Na večerní akci nejpotetovanější český zpěvák s největším počtem pearcingů oblékl minimalistický černý modýlek, ze kterého vystupoval bílý díl připomínající sukni. Jaro se bránil, že se nejedná o minisukni. Posuďte sami, jestli mu věříte.

Související témata:
Horko

Reklama

Další články

Načítám