Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přes čtyři roky žil finalista reality show Big Brother a momentálně oblíbený trenér celebrit Karel Frýd ve vztahu s policistkou Alenou. Už se skoro schylovalo ke svatbě. Místo toho přišel rozchod. Karel je momentálně single a prý veškerý čas dává svojí práci.

"Skoro žádné volno nemám, a když už se najde, věnuju se přestavování bytu, bydleli jsme s Alenou v tom mém. Pořídila si vlastní a všechno, co u mě měla, si tam postupně stěhuje. Budu to mít takové chlapské, moderní a už se těším, až tam pozvu nějaké kámoše na párty," vysvětlil, proč muselo dojít k úpravám.

O ženskou společnost ovšem nemá Karel nouzi. "Trénuju teď hlavně ženy, chlapi se mě asi bojí. Ovšem jejich partneři a manželé jim platí tréninky se mnou, takže já si to užívám," smál se. "A nic špatného se při tréninku neděje, všechno je profesionální a důležité je, aby měly výsledky," uzavřel s tím, že nejznatelnější výsledky zaznamenal u manželky fotbalisty Milana Baroše Terezy, která chodí denně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám