Hlavní obsah
Článek

Kyprá postava matky Ornelly Koktové (31) byla svého času vděčným tématem médií, jenže nikdo netušil, jak smutná věc byla její hlavní příčinou. Monika Štiková (43) se až s odstupem několika let byla schopná svěřit, čím procházela nedlouho předtím, než se provalila nevěra Josefa Kokty s její starší dcerou. Monika se s manželem toho času pokoušela ještě o jedno miminko, ale bohužel jim už nebylo souzeno.

Monika Štiková se ve čtvrtém měsíci těhotenství od lékařů dozvěděla krutý ortel - plod byl mrtvý a bylo nutné vyvolat umělý porod. „Nikdy nezapomenu, jak jsem dítě musela přivést na svět přirozenou cestou. Jenže víte, že už nežije,“ svěřila se Monika deníku Aha! s trýznivou a velice intimní záležitostí.

Otěhotnět se jí podařilo i podruhé, ale krutý scénář se opakoval. „Nevyšlo to ani napodruhé. Ve čtvrtém měsíci těhotenství miminko znovu umřelo. Jsou to sice už tři roky, ale stále je to hodně bolestivé,“ pokračovala ve zpovědi.

Hormonální změny prý také stály za její nadváhou. Štiková po dvou potratech začala hodně přibírat. Nikdo si s tím dlouho nevěděl rady až do doby, než Monika potkala lékařku, která jí dokázala srovnat hladinu hormonů v těle a ona prý bez většího úsilí začala hubnout. Dole má údajně už třicet kilogramů.

Reklama

Další články

Načítám