Hlavní obsah
Článek

Herečku Sandru Černodrinskou (26) si diváci pamatují z filmu Rafťáci, kde si zahrála společně se svým dvojčetem Violou. Dvojčata, kterým se přezdívá sestry Olsenovy, společně začínala v televizní reklamě a často hrála pohromadě v menších rolích. Teď už se však holky osamostatnily a každá si jede po své vlastní herecké linii.

Sandra Černodrinská se ve své vůbec první větší herecké příležitosti objeví v primáckém seriálu Přístav. A opět se, stejně jako v Rafťácích, bude pohybovat v blízkosti vody...

Coby dívka Johana se vrací z Anglie, kde působila jako au-pair, domů, kde je ale všechno jinak. Její táta Marek (Martin Dejdar) odešel od mámy Terezy (Vanda Hybnerová) a odjel na hausbótu do chatové osady Zátoka, kde si s kamarádem pronajal hospodu. Johana tam odjede za ním a začne mu s provozem hospody pomáhat.

„Johana se nejdřív snažila dát rodiče znovu dohromady, ale už asi pochopila, že to nebude tak jednoduché. A že to hlavně záleží na nich. Chvílemi se chová trochu dětinsky, přeci jen je o pár let mladší, než jsem já. Ale já jí rozumím a úplně v pohodě jsem se s ní sžila,“ prozradila o své roli Sandra, která si v seriálu užívá spolupráci s ostřílenými hereckými tvářemi.

„Těšila jsem se na společné obrazy s Vandou Hybnerovou, která hraje mou mámu. A dost si užívám i obrazy s Martinem Dejdarem a Filipem Blažkem, který hraje jeho parťáka. Je s nimi sranda, i když dost často jde na můj účet,“ pochvalovala si herečka.

Související témata:
Rafťáci

Reklama

Další články

Načítám