Hlavní obsah
Článek

Diskžokej Pavel Černocký, bratr hvězdy filmu Dívka na koštěti, se pořádně obul do své slavnější ségry! Prý na něj Petra Černocká (74) udělala pořádnou boudu. Co na to říká sama Saxana?

„Se sestrou bohužel moc nevycházím a je mi to opravdu líto… Udělala pod vlivem svého nového manžela Jiřího Pracného na mě ošklivý podraz, který nechci rozebírat, ale zapomenout na něj nedokážu,“ řekl Blesku Černocký s tím, že její zpěv nemá rád a že by měla chodit z vděku mýt režiséru Vorlíčkovi nádobí, protože bez něj by ji nikdo neznal.

A co na to zpěvačka? S vděkem Vorlíčkovi souhlasí, upozorňuje však, že jedna velká příležitost na celý život nestačí a že člověk se vlastní pílí musí snažit navázat na předchozí úspěchy.

„Bratr se zmínil i o jakémsi blíže nespecifikovaném podrazu z mé strany. Já vím jen o jednom velkém podrazu, který nám oběma připravil nepříznivý osud. Když mi bylo deset let a bráškovi patnáct, zemřela nám maminka. To byla chvíle, kdy se naše sourozenecké vazby začaly měnit. Tatínek se záhy znova oženil, vzal si mladší, půvabnou Haničku se kterou přišel i její třináctiletý syn Vašek. Já k ‚maceše‘ přilnula a měla jsem ráda i nového bratra. Bráchovi se dobré vztahy s novou rodinou nepovedlo navázat. Po smrti tatínka se jeho veškeré vazby s rodinou více méně přetrhaly. Občas jsme se vídali, nikdy jsme však naše rodinné trauma nevyřešili,“ dodala Petra.

Reklama

Další články

Načítám