Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pro někoho jsou ti dva možná až nesnesitelně ideální pár, který se pořád jen usmívá a místo hádek si jen vyznává lásku! Herci Jan Přeučil (87) a Eva Hrušková, první filmová černobílá Popelka, přeci jen mají jednu oblast, v níž se neshodnou a kvůli níž se dohadují.

„Jaké je to žít s Popelkou? Jednoduchá odpověď. Je to krásné, Popelka má na začátku jména P, já jsem Přeučil, ona je Popelka a je perfektní,“ rozplýval se na začátku našeho rozhovoru Jan Přeučil a my se začali bát, že nám samou láskou těch dvou rozkvete i mikrofon.

Pak jsme se ale na něco podobného zeptali i ženy herce a přeci jen jsme se něco dozvěděli. Ponožky sice doma jako spousta mužů nezahazuje, ale…

„Nemá snad vůbec jeden zlozvyk. Jen pořád moc topí, já mám zase ráda zimu. Naštěstí jsme spolu málo doma. Takže když Honzík odjede, já pozhasínám, vypnu topení a nastává polární noc,“ vysvětluje Hrušková.

„Mám rád teplejší prostředí, moje milovaná Evinka zase studenější. To je jediný malý problém, který máme. Občas se o tom s úsměvem dohadujeme,“ přidal Přeučil na soustředění Muže roku, jehož finalisty učil rétoriku, a oba se shodli na tom, že by klidně mohli být sami, ale že jim je spolu tak dobře, že k tomu nemají důvod.

Reklama

Další články

Načítám