Hlavní obsah
Článek

Už v pátek 21. srpna se v Náchodě rozhodne o tom, který z českých chlápků se stane novým Mužem roku. Šestnáctý ročník soutěže pánské krásy vypadá docela slušně nadupaně, o titul se uchází dvanáctka zajímavých týpků. Super.cz s nimi natočil medailonky. Vyberete si mezi nimi?

Do soutěže se letos přihlásilo 911 mužů z celé republiky a podle pořadatele, charitativního guru Davida Novotného, jde o jeden z nejsilnějších ročníků. „S výběrem jsem velmi spokojený. Připadá mi, že jsou na tom kluci dobře po fyzické i psychické stránce. Nějaké své tipy na vítěze už mám, ale rozhodně stejně porota. A samozřejmě hodně záleží na tom, jak se jim povede samotné finále,“ řekl Super.cz Novotný.

Ten nedávno pozval finalisty, novináře a pár celebrit v čele s Kateřinou Kornovou, Kamilou Nývltovou nebo trojicí vítězek Miss na soustředění do Nového Města nad Metují, kde se dalo snadno lépe seznámit s kandidáty na nekrásnější muže země. Mezi přítomnými bodoval nejen vítěz hlasování Super.cz plavčík Tomáš Martinka, ale také stále usměvavý Jan Vurm. Nejvíc hostů ale tajně tipovalo celkové vítězství Jakuba Krause.

Samotné finále, jehož výtěžek půjde tradičně na charitativní účely, budou moderovat Karel Voříšek a Jitka Asterová.

Kdo z finalistů Muže roku 2015 je vám nejsympatičtější?
1. David Šváb
4,5 %
2. Jakub Kraus
7,2 %
3. Richard Habr
1,1 %
4. Filip Brejška
1,5 %
5. Tomáš Martinka
54,6 %
6. Josef Mádl
1,9 %
7. Michal Šváb
1,2 %
8. Jakub Novotný
1,8 %
9. Michal Mařík
2 %
10. Jan Vurm
8,7 %
11. David Kovář
6,3 %
12. Andreas García
9,2 %
Celkem hlasovalo 47361 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám