Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Candice Swanepoel (35) zřejmě brzy rozšíří řady vdaných andílků Victoria’s Secret. Její o tři roky starší partner Hermann Nicoli se podle informací zahraničních médií konečně vyslovil a požádal ji o ruku. Nicoli neponechal nic náhodě a svou lásku si před vstupem do společného života pěkně 'proklepnul'. Zásnubní prsten ji navklékl téměř po deseti letech. Podle zdroje blízkého páru, který si bedlivě střeží své soukromí, modelka původem z Jihoafrické republiky nemohla být šťastnější.

Herman se s Candice potkal v jejích sedmnácti v Paříži a od té doby jsou spolu bez jakýchkoli skandálů, provalených záletům nebo rozchodů navzdory tomu, že se oba pohybují ve vrcholovém modelingu. Swanepoel zároveň sdílí na sociálních sítích minimum fotografií nejen s partnerem, ale i s rodinou a přáteli, kteří nejsou z branže. Svěřila se, že si chce kus svého soukromí nechat pro sebe.

Není proto divu, že se ani se zásnubami zatím nikde veřejně nepochlubila. V sobotu však jakoby chtěla naznačit, že je to pravda, když na Instagramu sdílela video, na němž se se svojí láskou vlní do romantických rytmů. Že by nácvik na první novomanželský tanec?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám