Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I letošní královny krásy se připojily k celebritám, které se rozhodly ukázat, jak vypadají po ránu. Fotografii krátce po probuzení a bez make-upu na sociální síti zveřejnily nová Česká Miss Nikol Švantnerová (31) a Česká Miss World Karolína Mališová. Obě pak vyzvaly i třetí nejkrásnější Češku Andreu Kalousovou, ta se ale zatím neodhodlala.

Karolínu díky její nádherné souměrné tváři oslovila už kosmetická značka, pro kterou nafotila kampaň. Co říkáte, dostala zakázku zaslouženě? A jak se vám líbí charismatická Nikol úplně nenalíčená?

Na sociální síti dávají známé i neznámé ženy svoji nenalíčenou fotku v rámci projektu Prolomit ledy. "Prvotní myšlenka je, že jsme si po ránu všechny rovny. Do skupiny přidávají selfie bez úprav i ženy v důchodovém věku, a věřte, všechny mají něco do sebe, všechny jsou svým způsobem krásné. Tento projekt je protipólem těch tisíců nastylovaných fotek, kterých je sociální síť plná," vysvětluje zakladatelka Zuzana Dostálová.

Nenalíčené se již ukázaly například Renata Langmannová, Kateřina Kristelová, Mahulena Bočanová, Veronika Kašáková, Eva Decastelo či Lucie Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám