Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) zřejmě zešílel. Marian v srpnu odletěl do New Yorku, kde se rozhodl zúčastnit konkurzu na legendární Broadwayi na muzikál Fantom Opery. Velké šance si ve společnosti zpěváků s výbornou angličtinou z celého světa nedával, přeci jenom konkurence byla obrovská, ale světe div se, New York mu skoro ležel u nohou.

"Nechali ho překvapivě zazpívat celou árii, což není na Broadwayi zvykem a když vyšel, v předsálí všichni, co čekali na své vystoupení, začali tleskat. To bylo úplně poprvé za celý den, co zatleskali," řekla nám Míša Nosková, která na konkurs Mariana doprovodila. V New Yorku byla celý měsíc, studovala zde muzikálové herectví.

A také porota se musela výkonu českého Fantoma opery poklonit. "Přišel mi za dva dny dopis, že jsem postoupil do druhého závěrečného kola. Bohužel jsem byl ale pracovně zaneprázdněný, takže jsem neletěl. Možná to byla životní šance, ale já si upřímně stejně neumím představit, že bych tady všechno zahodil a odstěhoval se do New Yorku. Tady doma jsem rád, ale beru to jako velkou zkušenost a určitě mě hodně potěšilo, že mají o mě zájem," dodal Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám